X
تبلیغات
رایتل

پالدا دسر سنتی اهالی قاضی جهان در فصل زمستان

4 دی 1396 ساعت 08:46









پالدا دسر سنتی اهالی قاضی جهان در فصل زمستان


پالدا دسر سنتی اهالی قاضی جهان در فصل زمستان

 

پالدا یا فالوده یک دسر قدیمی اهالی قاضی جهان در فصل زمستان است.که تقریباً شبیه مسقطی می باشد.البته کمی شل تر و بدون روغن.

این دسر معمولاً با گردوی آسیاب شده سرو می شود که بسیار خوشمزه می شود.

در قاضی جهان در شب یلدا(چله) که از طرف خانواده داماد برای عروس خنچه برده می شود این دسر هم معمولاً وجود دارد و پای ثابت این خنچه می باشد.

 


پالدا

مواد لازم :

نشاسته گندم 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

آب 4 پیمانه

گلاب یا عرق شازپرن نصف پیمانه

رنگ شربت یا زعفران آب کرده غلیظ 3 قاشق



طرز تهیه:

نشاسته رو داخل قابلمه بریزید.

نشاسته را در یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم، صبر می کنیم تا نشاسته ته نشین بشه بعد آب روی نشاسته را خالی می کنیم( با اینکار ترشی نشاسته گرفته خواهد شد)

سپس4 لیوان آب مجدداً به نشاسته اضافه نموده و روی شعله می گذاریم و شکر رو اضافه می کنیم، مرتب بهم می زنیم  چون زود ته می گیرد.

حرارت باید کم باشد تا خامی نشاسته گرفته شود.باید مرتب هم یزنیم و غافل نشیم چون سر می رود.

گلاب و زعفران را داخل نشاسته ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً پخته و غلظت اون مثل ماست شل بشه.

پالدا را در قاضی جهان به شکل سنتی در پیاله های تک نفره سرو می کنند و وقتی کمی خنک شد روی آن گرودی آسیاب شده ریخته می شود.

سرو پالدا بصورت گرم برای درمان سینه پهلو ، خلط سینه و گلودرد مفید می باشد.

 

*  خانم رنجبری قاضی جهانی

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد