قاضی جهان

قاضی جهان

فرهنگ و آداب و رسوم و جلوه های طبیعی و آخرین اخبار دهستان قاضی جهان
قاضی جهان

قاضی جهان

فرهنگ و آداب و رسوم و جلوه های طبیعی و آخرین اخبار دهستان قاضی جهان

قاضی جهان مرکز اصلی فرآوری خشکبار در آذرشهر می باشد

 

 

 

 

 

نعمت ا... تاروردی قاضی جهانی:

خشکبار آذرشهر ، برند جهانی دارد

قاضی جهان مرکزاصلی فرآوری خشکبار  در آذرشهر می باشد  

نعمت ا... تاروردی قاضی جهانی

همچنان که مطلعید اولین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان با شعار «روستا؛ کانون تولید و ارزش‌آفرینی» از 14 لغایت 17 مهرماه 94 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی در سالن های ۱۲ و ۱۳، ۱۴ و ‍۱۵، ۲۵ و 26 برگزار شد که در بخشهای مختلف این نمایشگاه اعم از بخش استانی، ملی، آیینی و بخش‌های جنبی و فروشگاهی روستاییان به عرضه و نمایش توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در روستاهای کشور پرداختند شهرستان آذرشهر نیز همگام با سایر شهرستانها، در این نمایشگاه شرکت کرده بود که  با یک غرفه در این نمایشگاه به معرفی محصولات و سوغاتی و همچنین عرضه محصولات کشاورزی بدون واسطه در این نمایشگاه اقدام شده بود.

مسئولیت غرفه شهرستان آذرشهر را جناب آقای نعمت الله تاروردی قاضی جهانی برعهده داشت که عمده محصولات خشکباری که در آن عرضه شده بود مربوط به محصولات خشکبار قاضی جهان می شد.

وی در حاشیه این نمایشگاه مصاحبه ای با هفته نامه ستاره صبح انجام داده بود که اگرچه ارسال این پست با تاخیر صورت گرفته ولی به واسطه آغاز مسافرت های نوروزی به لحاظ جنبه های بالای گردشگری منطقه و همچنین به لحاظ اینکه خشکبار هر ساله یکی از اقلام مورد تقاضای مردم در نوروز است متن این مصاحبه از نظر خوانندگان عزیز می گذرد.

@qazijahan

 

  

ستاره صبح : خشکبار شهرستان آذرشهر در جهان معروف است و «نعمت ا... تاروردی» نماینده روستای  قاضی جهان از توابع آذرشهر است. وی با حضور در اولین نمایشگاه دستاوردهای روستاییان به معرفی محصولات روستای خود پرداخته و معتقد است: برگزاری نمایشگاه گام موثری در رونق تولید محصولات روستاییان است و باید هر سال این نمایشگاه تکرار شود.

***

لطفا خودتان را معرفی کنید

نعمت ا...  تاروردی نماینده شهرستان آذرشهر هستم که در نمایشگاه دستاوردهای روستاییان شرکت کردم و بس خشکبار شهرستان آذرشهر بسیار معروف است و فرآوری خشکبار ویژه آذرشهر بوده و محل اصلی آن روستای قاضی جهان است و من نماینده قاضی جهان در این نمایشگاه هستم. یار خوشحالم که روستاییان می‌توانند توانمندی‌های خود را در این نمایشگاه ارائه دهند.

چه محصولاتی ارائه کردید؟

در شهرستان آذرشهر، تولید لپه برند جهانی و کشوری دارد. محصولی هم که ما ارائه کردیم لپه آذرشهر است. همچنین خشکبار شهرستان آذرشهر بسیار معروف است و فرآوری خشکبار ویژه آذرشهر بوده و محل اصلی آن روستای قاضی جهان است و من نماینده قاضی جهان در این نمایشگاه هستم.

نمایشگاه را چگونه دیده‌اید؟

با توجه به این که اولین بار است که چنین نمایشگاهی برگزار می‌شود بالطبع ما معیار مقایسه‌ای برای آن نداریم اما به نظرم تمام ابعاد آن تاکنون عالی بوده است و بنده به نوبه خودم از مسئولین و برگزار کننده‌ها تشکر می‌کنم. شاید مشکلاتی هم داشته باشد اما آن چنان نیست که به چشم بیاید. به اعتقاد من مسئولان برگزار کننده می‌توانند بهتر از این هم نمایشگاه را برپا کنند. شاید اگر با آمادگی قبلی و بررسی و جمع بندی نتایج چنین  نمایشگاه‌هایی  اقدام شود می‌توان در آینده نمایشگاهی با انسجام بیشتر برگزار کرد.

تاکنون مسئولین چه حمایت‌هایی از شما کرده‌اند؟

حمایت‌ها در حد توان دولت خوب بوده است اما دارای نقایصی هم بوده که اگر برطرف شود برای روستاییان موثر خواهد بود.

شهر آذرشهر قابلیت توریستی هم دارد؟

بله، یک روستای جراغیل داریم که دارای خانه‌های قدیمی و ثبت شده است، همچنین روستای گردشگری دیگری هم به نام روستای قرمزگل داریم که این روستا قابلیت گردشگری بسیار بالایی داشته و مجهز به کمپینگ برای اسکان مسافران است.

در این مورد یک کتاب هم وجود دارد که بنده به نگارش درآورده‌ام با نام «سیمای شهرستان آذرشهر» که با همکاری فرمانداری شهرستان و در سال ۸۷ به چاپ رسید. این کتاب شامل معرفی کل شهرستان آذرشهر و آثار گردشگری آن است.

چه درخواستی از مسئولان دارید؟

از مسئولان می‌خواهیم خشکباری راکه در منطقه ما تولید و فرآوری می‌شود به مردم معرفی کنند زیرا تاکنون در حد کشوری، تبلیغی برای آن صورت نگرفته است.

 

   

بازدید دکتر محمدیان از غرفه آذرشهر در اولین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان با شعار «روستا؛ کانون تولید و ارزش‌آفرینی» در تهران                                                               @qazijahan  

بازدید دکتر محمدیان از غرفه آذرشهر در اولین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان با شعار «روستا؛ کانون تولید و ارزش‌آفرینی» در تهران                                                               @qazijahan

درباره فعالیت های کتابخانه امام علی(ع) قاضی جهان

 

 

 

 

 

درباره فعالیت های کتابخانه امام علی(ع) قاضی جهان 

 

درباره فعالیت های کتابخانه امام علی(ع) قاضی جهان

کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان در سال 1368 افتتاح گردید. زمین این کتابخانه که به مساحت 2300مترمربع می باشد را اهالی قاضی جهان واگذار نموده اند و ساختمان کتابخانه به مساحت 860 متر مربع می باشد.

کتابخانه دارای دو سالن مجزا برای آقایان و خانم ها و بخش کودکان و بخش مرجع و دیداری و شنیداری واستان شناسی و نشریات و تازه های کتاب وکافی نت می باشد.

تعداد کتب موجود درکتابخانه 18500نسخه می باشد و تعداد 35 عنوان مجله که بصورت ماهنامه هفته نامه و فصلنامه به کتابخانه ارسال می گردد و سه عنوان روزنامه  توسط کتابخانه برای استفاده عموم خریداری می شود.

ساعات کاری کتابخانه :

از شنبه تا چهارشنبه   ساعت 30/7 صبح الی 19عصر

پنج شنبه هاازساعت 30/7الی 30/12

آدرس وبلاگ کتابخانه :  www.libgazi.blogfa.com

شماره تلفن :04134566888

مدارک لازم جهت ثبت نام :

1.تکمیل فرم تقاضای ثبت نام

2.ارائه یک قطعه عکس

3.پرداخت حق عضویت

4.هزینه عضویت سالانه 20000ریال ومبلغ 5000ریال جهت صدور کارت می باشد.

موارد مشمول تخفیف کاملا رایگان :

-- جانبازان محترم،

-- ایثارگران محترم

-- همسر و فرزندان معزز شهدای گرانقدر،

-- اعضای فعال بسیج،

-- بازنشستگان

-- کارکنان نهاد کتابخانه های عمومی و همسر و فرزندان ایشان

-- تمام معلولان جسمی و حرکتی

-- خردسالان (مقطع پیش دبستانی)

-- افراد تحت پوشش : کمیته امداد امام(ره)، بهزیستی . سایر مراکز خیریه

** موارد تخفیف 50% (نیم بهاء)

-- کتابداران سایر سازمان ها،

-- دانشجویان رشته علم اطلااعات و دانش شناسی (کتابداری)

-- اعضایی که در طول دوره موفق به تولید علم شده اند (اعم از کتاب، مقاله و ... )

-- عضویت خانوادگی به صورت جمعی

-- عضویت کودکان و نوجوانان تا سن 14 سال

 سامانه مدیریت کتابخانه های عمومی :  www.samanpi.ir

این سامانه  این امکان را به شما عزیزان فراهم  نموده است که از طریق اینترنت حتی درخانه  یا محل کار خود ازامکانات کتابخانه عمومی شهرخود(حتی کتابخانه های عمومی سایر استانها) باخبر شوید وازمنابع موجود در کتابخانه ها اطلاعاتی را کسب نمائید این نرم افزارقابلیت رزو کتاب وعضویت درکتابخانه وغیره را بدون مراجعه حضوری دارد.

 شبکه کتابخوانان حرفه ای یک انجمن اینترنتی برای کتابخوانان ، نویسندگان ، ناشرین و کلیه  فعالان درعرصه  کتاب  می باشد. با عضویت در این شبکه درمسابقات آن شرکت کنید و برنده شوید و جایزه بگیرید.

مخزن اصلی کتابخانه :

 امانت کتاب در این کتابخانه بصورت قفسه باز ارائه می شود مراجعه کننده می تواند پس از پیدا کردن کتاب مورد نظر خود کتاب را به کتابدار تحویل دهد تا به اسم مراجعه کننده ثبت نماید.

بخش کودک :

 بخش کودک کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان دارای 1300نسخه کتب کودک می باشد . این بخش دارای یازده عنوان مجله کودک است که بصورت مرتب از نهاد کتابخانه های عمومی کشور ارسال می گردد. فعالیتهای بخش کودک شامل قصه گویی، مسابقات نقاشی و کاردستی و خلاصه نویسی و کتابخوانی می باشد.

پذیرش کتاب اهدایی اعضا

 فرهنگ اهدای کتاب مقوله بسیارمهمی است که بایستی درجامعه نهادینه شود. کتابهایی که شما دوستان در خانه خود بعنوان کتابهای فاقد ارزش انبار کرده اید مطمئن باشید برای سایر دوستانتان ارزشمند خواهند بود پس بهتر است از انبارکردن کتابها درخانه ها بپرهیزیم و با اهدای آنها به کتابخانه ها  دوستان خود را در امر مطالعه یاری نمائیم .

@qazijahan

درباره فعالیت های کتابخانه امام علی(ع) قاضی جهان   

درباره فعالیت های کتابخانه امام علی(ع) قاضی جهان

یک مورد عملیات امداد ونجات و اطفاء حریق در یک دامداری در قاضی جهان

 

 

 

 

یک مورد عملیات امداد ونجات و اطفاء حریق در یک دامداری در قاضی جهان 

رحیم حضرتی رئیس ایستگاه آتش نشانی آذرشهر

رحیم حضرتی گزارشی مختصر از عملکرد ایستگاه‌های آتش نشانی آذرشهر در بهمن ماه ارایه داد.

حضرتی رئیس ایستگاه آتش نشانی آذرشهر در تشریح خبر فوق گفت:۶مورد �

گفتگوی اختصاصی با مهندس احمد بابازاده قاضی جهانی

 

 

 

 

 

گفتگوی اختصاصی با مهندس احمد بابازاده قاضی جهانی 

 دبیر دومین ایده بازار مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر 

 

گفتگوی اختصاصی با مهندس احمد بابازاده قاضی جهانی دبیر دومین ایده بازار مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر

با هماهنگی هایی که با مسئولان اجرایی انجام دادیم با دبیر اجرایی رویداد قرار ملاقاتی گذاشتیم و در انجمن علمی دانشکده ی مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مورد این رویداد اطلاعات نشست کوتاهی در مورد این رویداد داشتیم که در ادامه می توانید دنبال کنید .

مقداری در مورد ایده بازار مهندسی پزشکی و اولین دوره آن صحبت کنید .

اولین رویداد تخصصی مهندسی پزشکی به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری دانشگاه تهران در ۲۶ آذر ماه سال ۹۳ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد . شروع کار از ابتدای مهرماه بود که جلسات متعددی برای هماهنگی بیشتر ، نحوه ی برگزاری و چگونگی دعوت از پزشکان ، سرمایه داران و صنعتگران تشکیل شد . در همین جلسات دعوت نامه هایی برای پزشکان ، صنعتگران و سرمایه داران و تعداد مشخصی از شرکت های مهندسی پزشکی آماده و برای آن فرستاده شد . این رویداد با استقبال چشمگیر دانشجویان ، اساتید ، شرکت ها و سرمایه گذاران روبه رو شد به نحوی که ۶۰ ایده از دانشگاه ها و شرکت های مختلف سراسر کشور به دبیرخانه ایده بازار ارسال شد .

رویداد امسال به چه صورت است و آیا تفاوت با دوره قبل دارد ؟

ما برای اجرای این رویداد مدت ها با اساتید و صنعتگران صحبت کردیم که در روید امسال یک موضوع در اولویت باشد ؛ طبق اطلاعاتی که دریافت کردیم تصمیم گرفتیم اولویت را با ایده های مربوط به «بهبود زندگی سالمندان و معلولین» برگزار کنیم . طبق آمار و اطلاعات جهانی ، جمعیت کشورمان رو به پیری و کهن سالی پیش می رود و این دورانی است که همه ی ما با آن روزی روبه رو خواهیم شد . به خاطر همین ایده های مربوط به این موضوع در این رویداد اولویت دارند ؛ البته این به این مهنا نیست که ایده پردازان باید حتما ایده های خود را مربوط به این موضوع مطرح کنند ، بلکه می توانند در سایر موضوع ها ایده پردازی کنند .

چند ایده به مرحله بعدی یعنی ارائه در روز برگزاری راه پیدا می کنند ؟

پس از دریافت ایده تا روز تعیین شده ، با غربالگری که داوران انجام می دهند ، ۵ ایده انتخاب می شنوند که در روز همایش به ارائه ایده ی خود بپردازند . البته سایر ایده های خوب می توانند در قالب پوستر ایده خود را معرفی کنند .

تیم داوری به چه صورت است ؟

تیم داوری متشکل از ۲ نفر از اعضای هیئت علمی ، ۲ نفر صاحبان صنعت و سرمایه و ۱ نفر از بخش کارآفرینی خواهد بود .

نحوه ی هماهنگی با ایده پردازان برتر چگونه است ؟

ما با آن ها تماس می گیریم و برای آن ها کلاس ها و دوره هایی را بطور رایگان برگزار می کنیم تا بتوانند ایده ی خود را به بهترین شکل ارائه دهند ؛ برای مثال در مورد نحوه ارائه دادن مطالب که باید ابتدا چگونه شروع کنند و خاتمه دهند موضوعاتی بیان می شود.

ایده پردازان تا چه زمانی فرصت دارند تا ایده های خود را ارسال کنند ؟

آن ها تا ۱۵ آذر ماه فرصت ارسال ایده را دارند .

به روز برگزاری رویداد می رسیم ؛ زمان برگزاری چه روزی است ؟

اگر فرصت ارسال آثار را تمدید نکنیم ، رویداد را روز ۲۸ آذرماه به مدت ۵ الی ۶ ساعت برگزار خواهیم کرد .

چه کسانی می توانند در این رویداد شرکت کنند ؟

هر فردی می تواند در این مراسم شرکت کند ؛ دانشجویان ، اساتید ، شرکت ها و …

برای شرکت نیاز به تهیه بلیت است ؟ هزینه آن چقدر است ؟

بله ، برای شرکت بلیت لازم است ؛ به جز کسانی که ایده ارسال کرده باشند و ایده شان به عنوان ایده برتر یا ایده پوستر انتخاب شود . مبلغ بلیت با توجه به شخص متفاوت است . برای شرکت ها ، دانشجویان و اساتید مبالغ متغیر است . در ضمن ساعت برگزاری روی بلیت ها درج شده است .

از چه کسانی در این رویداد دعوت می شود ؟

ما به شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند و ثبت شده اند ، به رئیس دانشگاه و دانشکده ، برخی از افراد برجسته علمی و …. دعوت نامه می فرستیم تا در این مراسم شرکت کنند .

نحوه معرفی ایده ها چگونه است ؟

زمان برای هر ایده پرداز ۸ دقیقه است تا بتواند به معرفی ایده ی خود بپردازد . بعد از آن ۴ دقیقه شرکت کنندگان و ۸ دقیقه داوران به پرسش و پاسخ از وی می پردازند که باید به سوالات جواب دهد . بعد از ارائه ایده ها  ، وقفه ای در مراسم ایجاد می شود که در آن حاضرین و سرمایه گذاران و صنعتگران از پوسترها دیدن می کنند ؛ این زمان ، فرصتی برای سایر کسانی است که ایده شان جز ۵ ایده برتر نیست و لی بتواند نظر سرمایه گذاران و کارشناسان را به خود جلب کند . بعد از این وقفه داوران نظرات خود را مطرح می کنند و بعد از تقدیر و تشکر ها که در همه ی مراسم ها مرسوم است ، ایده برتر معرفی خواهد شد .

جوایز به چه صورت است ؟

جوایز رویداد فعلا به طور قطع مشخص نشده است ، ولی جوایز نفیسی خواهیم داشت ؛ البته مهم تر از جایزه فرصتی است که در اختیار ایده پردازان قرار می گیرد و در کنار این ، ایده های اول حمایت می شنود و نباید فقط به جایزه در روز برگزاری فکر کرد بلکه باید فکر را فراتر برد و به فکر جذب سرمایه گذار افتاد .

آیا آخر این رویداد پایان کار برای طرفین است ؟

خیر ، این پایان رویداد نیست و دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه ی کار را پیگیری می کند که مراحل اجرا همکاری چگونه پیش می رود . خدا را شکر در این زمینه دانشگاه با حامیان خوبی همکاری می کند و سعی دارد تعداد این حامیان را بیشتر کند .

سعی دارید که این کار ، منظور «ایده بازار» را به چه سمتی ببرید ؟

ما سعی می کنیم که این رویداد هر سال بزرگتر شود و به جایی برسد که به جای برگزاری در یک روز در یک هفته برگزار شود و در این مراسم کارشناسان از خارج از ایران نیز حضور پیدا کنند .

شاید برخی از افراد فرق بین استارت آپ و ایده بازار را ندانند ، می توانید توضیحی در این مورد بدهید .

خود ایده ی «ایده بازار» یک ایده موفق بود که مورد تمجید و تقدیر قرار گرفت و از سوی جشنواره «ملی حرکت» تمجید شد . ایده بازار جایی است که سرمایه گذار و ایده پرداز را در کنار هم جمع می کند و قصد دارد ایده ی خوب را که مانند یک بذر است را به کمک سرمایه گذاران به یک درخت باربر تبدیل کند . جالب است که بدانید بیش از % ۹۰ استارت آپ ها در آمریکا شکست می خورند . این در حالی است که در آمریکا افرادی که بر روی استارت آپ سرمایه گذاری می کنند زیادند . حالا در ایران با توجه به شرایط موجود این وضعیت بسیار بدتر خواهد بود . اما در ایده بازار ما سعی می کنیم که سه ضلع ایده پرداز ، سرمایه گذار و صنعتگر را گرد هم بیاوریم و از ایده هایی حمایت کنیم که هم به ایده پرداز و هم به سرمایه گذار  و هم به جامعه سود و فایده برسانند. در واقع ما فقط به یک بازی برد-برد فکر نمی کنیم ؛ بلکه ما برد-برد-برد میخواهیم و این در ایده بازار امکان پذیر است .

در آخر از احمد بابازاده قاضی جهانی عزیز جهت این مصاحبه و پاسخ گویی تشکر می کنیم .

 

منبع: 

http://tjbme.ir/?p=4485 

طرح های عمرانی قاضی جهان و دیزج آقا حسن افتتاح شد

 

 

 

 

طرح های عمرانی قاضی جهان و دیزج آقا حسن افتتاح شد 

به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، طرح های عمرانی قاضیجهان و دیزج آقا حسن توسط علیار راستگو، فرماندار شهرستان آذرشهر افتتاح و به بهره برداری رسید

 

به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، طرح های عمرانی قاضیجهان و دیزج آقا حسن توسط علیار راستگو، فرماندار شهرستان آذرشهر افتتاح و به بهره برداری رسید.

طرح های قاضی جهان شامل پلاک کوبی پیاده رو ها، زیر سازی و آسفالت ریزی معابر، مسیر گشایی، جوب کشی و در مجموع 4میلیارد و 600 میلیون ریال از اعتبارات دهیاری هزینه شده است.

طرح روستای دیزج آقا حسن شامل زیر سازی و آسفالت ریزی بوده و کل اعتبار هزینه شده نیز650 میلیون ریال می باشد.

دراین روستا دهیاری طی دو سال گذشته ایجاد شده است.