قاضی جهان

قاضی جهان

فرهنگ و آداب و رسوم و جلوه های طبیعی و آخرین اخبار دهستان قاضی جهان
قاضی جهان

قاضی جهان

فرهنگ و آداب و رسوم و جلوه های طبیعی و آخرین اخبار دهستان قاضی جهان

برگزاری دومین همایش تجلیل از نام آوران قاضی جهان همزمان با هفته وحدت

 

 

 

 

 

برگزاری دومین همایش تجلیل از نام آوران

و فعالان عرصه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و عمرانی قاضی جهان

همزمان با هفته وحدت - دی ماه 1394

دومین همایش تجلیل از نام آوران و فعالان عرصه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و عمرانی قاضی جهان

مشارکت کنندگان:

گروه آنایوردوم قاضی جهان در تلگرام

شورای اسلامی و دهیاری قاضی جهان

کتابخانه امام علی(ع) قاضی جهان

مرکز دندانپزشکی دکتر سپیده رسولزاده

شرکت ساختمانی مهرسازان صبا

شرکت بهار صنعت ندا

شرکت شبکه پرداز آذربایجان

شرکت کوشش سازه آذر

شرکت سیلوان

سرای فرش و تابلوفرش دستباف – آنافرش

اخبار بهزیستی/ راه اندازی طرح محب در مؤسسه خیریه نجات قاضی جهان

 

 

 

 

 

راه اندازی طرح محب در مؤسسه خیریه نجات قاضی جهان 

جلسه ی تشکیل و راه اندازی طرح محب با حضور کارشناسان اداره بهزیستی شهرستان آذرشهر و مسئولین دهستان قاضی جهان با موضوع  معرفی اهداف طرح و مراحل تشکیل گروه مداخلات در بلایا در محل  مؤسسه خیریه نجات قاضی جهان برگزار گردید.

در این جلسه خانم شکیب کارشناس پیشگیری ضمن تشریح اهداف طرح و ضرورت اجرای آن، شناسایی نقاط آسیب خیز و جذب همکاری همگانی در این منطقه بعنوان یکی از عوامل کاهش آسیب در زمان وقوع بحران نام برد.

طرح محب (مشاوره و حمایت روانی در بلایای طبیعی) یک برنامه با رویکرد اجتماع‌محور است که تلاش می‌کند با دادن آموزش و آگاهی‌های لازم به مردم و تشویق آنها به تشکیل گروه‌هایی با استفاده از توانایی‌های محلی، آنها را در برابر عوارض پس از حادثه به ویژه بحران‌های روحی، روانی و اجتماعی آن ایمن کند. 


 

جلسه پیشگیری از اعتیاد در کتابخانه امام علی(ع) قاضی جهان برگزار شد 

جلسه آموزشی پیشگیری از اعتیاد  و آسیب های اجتماعی برای  مددجویان و گروه هدف به مدت 2 ساعت با کارشناسی محترم آقای حسین نایبی قاضی جهانی و با شرکت 40 نفر در سالن اجتماعات کتابخانه امام علی(ع)  قاضی جهان برگزار گردید.

مجری این دوره ، موسسه خیریه نجات قاضی جهان  بود. 

 

نفرات برتر مسابقه کاردستی و نقاشی کتابخانه امام علی (ع) قاضیجهان اعلام شد

  

 

 

 

نفرات برتر مسابقه کاردستی و  نقاشی کتابخانه امام علی (ع) قاضیجهان  اعلام شد 

کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان که به مناسبت فرا رسیدن هفته کتاب وکتابخوانی اقدام به برگزاری مسابقه و نمایشگاه نقاشی  وکاردستی با موضوع کتاب وکتابخوانی نموده  بود نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات را اعلام نمود.

در بخش مسابقه کاردستی خانم ها و آقایان سماعبدالله نژاد مقدم، علیرضا زردکوهی و نسیبه زینال زاده به ترتیب نفرات اول تا سوم را از آن خود ساختند و در بخش مسابقه نقاشی نیز آقایان و خانم ها سپیده صبح خیز، فاطمه توکلی و محمدامین  نیکجو رتبه های برتر را از آن خود نمودند.  

 

نمونه کاردستی های ارائه شده به مسابقات 

  

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نمونه نقاشی های ارائه شده به مسابقات  

 

 

 

 

 

کشت پسته بعنوان راهکاری جهت اصلاح الگوی کشت درحاشیه دریاچه ارومیه

 

 

 

 

 

دکتر اکبر عبدی قاضی جهانی   

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی آذربایجان شرقی: 

کشت پسته بعنوان راهکاری مناسب جهت اصلاح الگوی کشت درحاشیه دریاچه ارومیه  

دکتر اکبر عبدی قاضی جهانی عضو هیئت علمی و محقق مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی آذربایجان شرقی

کارگاه آموزشی تغذیه درختان پسته با حضور محقق و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان  آذربایجان شرقی در شهرستان بناب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، عضو هیئت علمی و محقق مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی آذربایجان شرقی در این کارگاه آموزشهای لازم از قبیل کشت، تغذیه، پیوند و هرس درختادکتر اکبر عبدی قاضی جهانی عضو هیئت علمی و محقق مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی آذربایجان شرقین پسته را به طور مفصل به باغداران ارائه نموده و با بیان اینکه در احداث باغات پسته به مسائل تغییرات آب و خاک توجهی نمی شود گفت: اولین قدم برای احداث باغهای پسته شناخت دقیق از شرایط آب و هوایی و خاک منطقه می باشد.

دکتر اکبر عبدی قاضی جهانی با بیان اینکه بایستی به ارتفاع مناسب از سطح دریا و عرض جغرافیایی مناسب برای کاشت درخت توجه نمود افزود: بایستی به دمای محیط در فصل رشد، دمای مناسب محیط در زمان گرده افشانی و رطوبت مناسب محیط در زمان گرده افشانی توجه کافی داشته باشیم و بدانیم که درختان پسته در خاکهای غنی، شنی لومی و با عمق زیاد و با EC آب و خاک پایین تر محصول خوب می دهند.

وی با بیان اینکه تحمل پذیری پسته در شرایط شوری نسبی آب و خاک دلیل بر کاشت آنها در خاکهای فقیر و شور نمی باشد ادامه داد: مرحله نونهالی درخت پسته طولانی است و از 5 - 7 سالگی، درختان پسته شروع به باردهی می نمایند که از 12-10 سالگی باردهی کامل و اقتصادی درختان پسته آغاز می شود.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان با بیان اینکه پیوند درختان پسته و گرده افشانی آن از مراحلی است که بایستی توسط باغداران دقت بیشتری در موردشان صورت پذیرد ادامه داد: هم اکنون استفاده از پیوند لوله ای به دلیل سادگی، سرعت عملیات و درصد بالای جوش خوردن بین پایه با پیوندک رواج بیشتری یافته است.

وی با بیان اینکه درخت پسته 2پایه است یعنی برای تولید میوه به وجود هر 2پایه نر و ماده نیاز می باشد افزود: با توجه به تجربیات و یافته های تحقیقاتی نسبت 1:10 درختان نر به ماده در باغ توصیه می شود که در هنگام پیوند درختان یا احداث باغ باید مورد توجه قرار گیرد.

دکتر عبدی قاضی جهانی با بیان اینکه گرده افشانی درختان پسته توسط باد انجام می شود ادامه داد: وجود بادهای ملایم جهت جابجایی گرده مناسب و ضروری است و بارندگی، افزایش رطوبت نسبی و سمپاشی در زمان گلدهی راندمان گرده افشانی را کاهش می دهد البته گرده افشانی بصورت دستی و با دستگاه گرده افشان نیز میسر بوده که این امر در افزایش 20 الی 25 درصدی تولید محصول موثر می باشد.دکتر اکبر عبدی قاضی جهانی  عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی آذربایجان شرقی:توسعه کشت پسته به‌عنوان راهکاری مناسب جهت اصلاح الگوی کشت درحاشیه دریاچه ارومیه

وی با بیان اینکه فرایند گرده افشانی در درختان پسته در دهه دوم وسوم فروردین ماه انجام می شود افزود: بسته به نوع رقم پسته از نظر زودگل دهی یا دیرگل دهی، درخت پسته نر زود گل یا دیرگل مورد نیاز است و در بین ارقام پسته رقم کله قوچی زودگل و رقم اکبری دیرگل محسوب می شوند و ارقام معروف اوحدی و احمد آقایی نیز متوسط گل هستند.

وی با بیان اینکه به ازای هر ده درخت ماده نیاز به یک درخت نر در باغات پسته می باشد ادامه داد: ممکن است باغ پسته در منطقه ای باشد که باغات زیادی در آن منطقه وجود داشته باشند بنابراین با وجود تعداد کم درختان نر پسته در باغ عمل گرده افشانی به خوبی انجام شود که به دلیل گرده کافی در جو و هوای آن منطقه است.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان افزود: با توجه به جهت وزش اغلب بادها در منطقه ای که باغ احداث شده باید نسبت به پیوند زدن درختان نر در باغ اقدام نمود.

وی در خاتمه با بیان اینکه وجود آثاری از درختان 300 الی 400 ساله پسته در استان آذربایجان شرقی نشانگر قدمت کشت این محصول به دلیل سازگاری آن با آب و هوای منطقه دارد ادامه داد: استفاده از نهالهای تولیدی از این پایه های بومی به دلیل سازگاری بیشتر آن می تواند در احیاء و جایگزینی باغات موثر واقع شود.

برنامه های متنوع کتابخانه امام علی قاضی جهان در هفته کتاب و کتابخوانی

 

 

 

 

 

برنامه های متنوع کتابخانه امام علی قاضی جهان در هفته کتاب و کتابخوانی   

 

اولین نشست کتابخوان کودک و نوجوان کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان برگزار شد 

اولین نشست کتابخوان کودک و نوجوان کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان برگزار شد

همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی اولین نشست کتابخوان کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان در مدرسه دخترانه  12فروردین قاضی جهان برگزار شد.

دراین نشست یکی از معلمین مدرسه به همراه کتابدار کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان وتعداد هشت نفر ازدانش آموزان  به معرفی کتب مورد علاقه خود پرداخته و در پایان به معلم و دانش آموزانی که دراین نشست همکاری داشتند از طرف کتابخانه هدایایی اهدا شد.

1.سرکار خانم حسین نژاد      معلم       کتاب هزارگوهر زندگی

2. لیلا کاظم زاده                 کتابدار       فصه های خوب برای بچه های خوب

3.مهیا ساعدی                   دانش آموز      هرآیه یک قصه

4.نسیبه زینال زاده          دانش آموز          سی قصه سی شب

5.فاطمه زینال زاده          دانش آموز            گلی برای ساقه سبز

6.حنانه غفارپور            دانش آموز             زنگ بهداشت     

7.مهیا رضازاده          دانش آموز                تابهار

8. زهراقاضی جهانی      دانش آموز               به دنبال بهاره

9.زهرا خالدزاده              دانش آموز                 خاله عروسک من

10. فاطمه سیاهی          دانش آموز                 پیشی جیلینگ جیلینگ

 

کارگاه قصه گویی بخش کودک در کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان برگزار شد 

کارگاه قصه گویی بخش کودک در کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان برگزار شد

 کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان در هفته کتاب و کتابخوانی اقدام به  برگزاری کارگاه قصه گویی برای کودکان  نمود .

مسئول کتابخانه امام علی(ع) قاضی جهان یکی از شیوه‏های درک احساس و عواطف کودکان را قصه‏گویی عنوان کرد و گفت: قصه‏گویی در دنیا به عنوان یک فعالیت مؤثر و مهم تبدیل شده، چون باعث می‏شود کودکان تفاوت‏ها را به رسمیت بشناسند، مستقل رشد کنند، دارای اعتماد به نفس بالا و ذهن خلاق باشند و برای رفع کوچکترین مشکلشان به پدر و مادر متوسل نشوند.

محمد اسدپور اقدم  بر تاثیر قصه گویی و فواید قصه گویی بر تربیت کودک را کمک بزرگی  به والدین دانست و افزود: گاهی یک قصه می تواند تاثیری بر زندگی و آینده ی کودک بگذارد که ده ها آموزش از آن عاجز است.

وی با بیان اینکه کودکان از طریق داستان ها و افسانه ها با حقایق و تجربه های زندگی آشنا می شوند ادامه داد: تأثیرپذیری از شخصیت های قصه، تقویت قدرت فهم و بیان، پرورش خلاقیت، آموزش زبان و افزایش گنجینه واژگان کودکان نیز از دیگر تأثیرهای آموزشی و تربیتی داستان سرایی به شمار می روند.

مسئول کتابخانه امام علی(ع) قاضی جهان با بیان اینکه این کتابخانه در هفته کتاب و کتابخوانی با کمک مربیان آموزشی و کارشناسان کتابخوانی اقدام به  برگزاری کارگاه قصه گویی برای کودکان  نمود ادامه داد: همچنین کودکان شرکت کننده در این کارگاه از بخش کودک کتابخانه نیز بازدید نمودند. 

 

کارگاه قصه گویی بخش کودک در کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان برگزار شد   

 

کارگاه قصه گویی بخش کودک در کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان برگزار شد   

 

کارگاه قصه گویی بخش کودک در کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان برگزار شد   

 

کارگاه قصه گویی بخش کودک در کتابخانه امام علی (ع) قاضی جهان برگزار شد